May

Ülkemizin yükselmesinde ve muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefinde kilit rol oynayacak gençlerimize inancımızla, bağımsızlık mücadelemizin 105'inci yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyetini kuran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

May

Okulumuz rehberlik servisi, öğrencilerin mesleki ve kariyer gelişimine katkı sağlamak amacıyla İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) ile iş birliği yaparak, "Kendini Tanıma, Kariyer Planlama, İş Hayatına Hazırlık, CV Hazırlama, Geleceğin Meslekleri" konularını içeren eğitim, okulumuzun 12. sınıf öğrencilerine 2 gün süresince verildi ve büyük bir ilgiyle karşılandı.

Öğrencilerimiz, mesleki ve kariyer hedeflerini belirleme konusunda önemli bilgiler edinerek, "Kendini Tanıma" başlığı altında, kişilik özelliklerini ve ilgi alanlarını keşfetme fırsatı buldular. "Kariyer Planlama ve İş Hayatına Hazırlık" konusunda ise farklı meslek seçenekleri ve bu mesleklerde gereken nitelikler hakkında bilgilendirildiler.

Öğrencilerimize başarılı bir özgeçmiş oluşturma ve CV Hazırlama konusunda rehberlik edildi. Ayrıca "Geleceğin Meslekleri" konusuyla öğrenciler, teknolojik gelişmelerin etkisiyle ortaya çıkan yeni meslek alanları hakkında bilgi sahibi oldular.

Rehberlik servisimizin başarılı çalışmaları için PDR öğretmenimiz Ebru Özen'e teşekkür ederiz.

Okulumuz, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimine önem vererek, onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya devam edecektir.

May

Okulumuz öğrencilerinden EGE ERHAN VERİT Kocaeli ilinde düzenlenen toplamda 80 öğrencinin katıldığı Okullararası Bisiklet müsabakalarında Gençler A kategorisinde Zamana karşı  yarışında Birinci olarak ; Yol yarışında da Üçüncü olarak 21-24 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Final Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyor Türkiye Final Şampiyonasında başarılar diliyoruz...

May

Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfı (ZOTEV) tarafından 25 Mayıs’ta 30. yıl mezunları için geleneksel pilav günü etkinliği düzenlenecek.
ZOTEV’den yapılan açıklamada, “30. yıl mezunlarımızın katılımıyla 25 Mayıs’ta Pilav Gününe davetlisiniz. ZOTEV olarak Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 30. yıl mezunlarının katılımıyla 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 13.00'de pilav günü düzenleyeceğiz. Pilav günü etkinliğimizde okulumuz öğrencilerinin oluşturduğu halk oyunları gösterisi, okulumuz öğretmenlerinin seslendirmesiyle türkü dinletisi, 30. yıl mezunlarına plaket takdimi ve çeşitli etkinlikler olmak üzere eskiden yeniye kültürel köprü kuracağız. Pilav günümüze tüm halkımız davetlidir” denildi.

May

Okulumuzda düzenlenen kermeste gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Zonguldak, Kilimli ve Kozlu ilçelerinde bulunan mesleki ve teknik anadolu liseleri öğrencileri, Zonguldak Öğretmenevi'nde düzenlenen mesleki tanıtım günlerinde velilerle bir araya geldi. Fuar kapsamında öğrenciler, okullarını ve gerçekleştirdikleri projeleri sergileyerek velilere ve ortaokul öğretmenlerine mesleklerini ve okullarını tanıttı.

Okulumuzdan Bilişim ve elektrik-elektronik alanı öğrencilerinin çalışmalarını sergilediği fuarda öğrencilerimiz, projelerinin yanında okulumuzun imkan ve avantajlarını da veliler ile paylaştı.

Okulumuzun tanıtımı için hazırlanan video, broşür ve hediyeler büyük ilgi gördü.

May

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Zonguldak ilinin genel ticaretini ve ekonomisini desteklemek amacıyla önemli bir organizasyona imza attı. Okulumuzun bağlı bulunduğu Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği Zonguldak 2. Genel Ticaret Fuarı'na öğrencilerimizle birlikte katılarak Zonguldak sanayi firmalarının çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bulduk.

Düzenlenen fuar büyük bir ilgiyle karşılanmıştır, kentin genel ticaret ve ekonomisine katkı sağlamayı, sürdürülebilirlik ve çeşitli firmaların ev sahipliği yapabileceği bir platform olmayı amaçlamaktadır.

Fuarda yer alan Zonguldak sanayi firmaları, sektördeki güncel gelişmeleri ve yenilikçi ürünlerini sergileme fırsatı buldular. Öğrencilerimiz, stantları dolaşarak firmaların ürünlerini yakından inceleme ve firmaların temsilcileriyle doğrudan iletişim kurma şansı elde ettiler. Bu deneyim, öğrencilerimizin iş dünyasını ve sanayi sektörünü daha iyi anlamalarına yardımcı oldu.

Zonguldak 2. Genel Ticaret Fuarı, aynı zamanda işbirliklerinin geliştirilmesi ve yeni ticari fırsatların keşfedilmesi için de önemli bir platform oldu. Zonguldak'da faaliyet gösteren firmalar, fuar sayesinde bir araya gelerek iş bağlantıları kurma ve sektördeki gelişmeleri takip etme fırsatı buldular.