Okulumuz Öğrencileri Zonguldak 2. Genel Ticaret Fuarı'nda İş Dünyasıyla Buluştu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Zonguldak ilinin genel ticaretini ve ekonomisini desteklemek amacıyla önemli bir organizasyona imza attı. Okulumuzun bağlı bulunduğu Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği Zonguldak 2. Genel Ticaret Fuarı'na öğrencilerimizle birlikte katılarak Zonguldak sanayi firmalarının çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bulduk.

Düzenlenen fuar büyük bir ilgiyle karşılanmıştır, kentin genel ticaret ve ekonomisine katkı sağlamayı, sürdürülebilirlik ve çeşitli firmaların ev sahipliği yapabileceği bir platform olmayı amaçlamaktadır.

Fuarda yer alan Zonguldak sanayi firmaları, sektördeki güncel gelişmeleri ve yenilikçi ürünlerini sergileme fırsatı buldular. Öğrencilerimiz, stantları dolaşarak firmaların ürünlerini yakından inceleme ve firmaların temsilcileriyle doğrudan iletişim kurma şansı elde ettiler. Bu deneyim, öğrencilerimizin iş dünyasını ve sanayi sektörünü daha iyi anlamalarına yardımcı oldu.

Zonguldak 2. Genel Ticaret Fuarı, aynı zamanda işbirliklerinin geliştirilmesi ve yeni ticari fırsatların keşfedilmesi için de önemli bir platform oldu. Zonguldak'da faaliyet gösteren firmalar, fuar sayesinde bir araya gelerek iş bağlantıları kurma ve sektördeki gelişmeleri takip etme fırsatı buldular.

06-05-202406-05-202406-05-202406-05-2024

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 19:16 - Görüntülenme: 18