Kas

Eyl

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın 2018 Sosyal Kalkınma Projeler çerçevesinde düzenlemiş olduğu hibe programına müracaatımız sonucu TR81/18/SOSYAL/0062 Referans Numaralı "Dünya ile Rekabet için Hayallerin için STEM" adlı projemiz 175.830,00 TL hibe almaya hak kazanmıştır.

Eyl

Ulusal Ajans tarafından 2018 Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA102) projeleri kapsamında okulumuz adına başvuru yapan Bilişim Teknolojileri Alanı "Mobil Android ve IOS Programlama Staj Faaliyeti" adlı projesi desteklenmeye uygun bulunarak kabul edilmiştir.

Haz

ZONGULDAK'DA "BEYAZ HACKERLAR" İŞ BAŞINDA Zonguldak'ta bir yılda 500'den fazla market, şirket ve kurumun bilgisayar sistemleri korsanların siber saldırısına uğrayınca şehir harekete geçti. Zonguldak Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Bülent Ecevit Üniversitesi Erasmus+ Programıyla İspanya ve İngiltere'den uzman kuruluşlarla işbirliği yaptı. Şimdi şehirde bilgi işlem merkezi olan kuruluşlara ve öğrencilere siber güvenlik eğitimleri veriliyor.

Haz

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı boyunca yaptığımız çalışmaları Tübitak bilim fuarında sergiledik. Başta Neriman KILIÇ DEMİRCİ olmak üzere emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilermize teşekkür ederiz.

Kas

Zonguldak İl Eğitim Tarihi Müzesi dün Mesleki ve Teknik Anadolu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hasan Sarıhan, Murat Kapıcı, Şube müdürü Yasin Türkoğlu, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile açıldı.

Açılışa katılanlarca kurdelenin kesimi sonrasında Zonguldak İl Eğitim Tarihi Müzesi gezildi ve sergilenen materyaller yoğun ilgi gördü.

Mrt

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 27 Kasım 2012 sayılı resmi gazetede yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık Ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelikte belirtilen esaslar doğrultusunda okulumuz öğrencilerinin 2017-2018 öğretim yılından itibaren kıyafetlerinin yeniden belirlenmesi çalışması yapılmıştır. Velilerimizin çoğunluğu ekte resmi bulunan Mavi renkli kapüşonlu, önünde okulun ismi yazılı sweat polar kıyafeti kışlık kıyafet olarak; aynı renk ve kısa kollu, önünde okul arması bulunan lacoste penyeyi yazlık kıyafet olarak belirlemiştir. Öğrencilerin bu kıyafetin altına siyah kumaş veya kanvas pantolon giymelerine karar verilmiştir. 2017-2018 öğretim yılından itibaren tüm öğrencilerimiz için bu kıyafet ile okula gelmesi zorunludur.