Dünya ile Rekabet için Hayallerin için STEM" adlı projemiz hibe almaya hak kazanmıştır.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın 2018 Sosyal Kalkınma Projeler çerçevesinde düzenlemiş olduğu hibe programına müracaatımız sonucu TR81/18/SOSYAL/0062 Referans Numaralı "Dünya ile Rekabet için Hayallerin için STEM" adlı projemiz 175.830,00 TL hibe almaya hak kazanmıştır.

Bu proje ile okulumuza tam donanımlı bir STEM Laboratuvarı kurulacak olup, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz eğitimler verilecektir. Ayrıca 12 dezavantajlı gruba giren kadınlarımıza STEM Eğitici eğitimleri ücretsiz olarak verilecektir.

Projenin hibe sözleşmesi 06 Eylül tarihinde BAKKA Temsilcisi Uzman Öznur ÇAPRAZ ve Okul Müdürümüz Muhammet YILDIZ tarafındna imzalanmıştır. İmza töreninde okulumuz adına Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Bahattin DOĞAN ve Bilişim Teknolojileri Dal Şefi Ali GÖKDEMİR de hazır bulunmuşlardır

11-09-2018

.