Ekm

Okulumuzda Eba Destek Noktası Açıldı.

icerikler/okulumuzda-eba-destek-noktasi-acildi_9985716.html

EBA destek noktası Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uzaktan eğitim süresinde hizmet verecek. Okullarda uygulanan online eğitim sistemi kapsamında bakanlık tarafından kurulan EBA destek noktaları ile teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrenciler eksikliklerini tamamlayacak.

EBA DESTEK NOKTASI SORGULAMA

Ekm

Okulumuz web sayfasında projelerimiz ve başvurular hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ekm

Döküman Bağlantıları Aşağıda Listelenmiştir.

Eyl

Okulumuz salgın döneminde de ülkemizin ihtiyaçlarını katkı sağlamak üzere bütün alanları ile çalışmaya devam etmektedir. Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı. Protokol TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk tarafından imzalandı.