Okulumuzda İŞKUR Kapsamında Endüstriyel Elektronik Kursu Açılacaktır.

Temel elektronik kavramları başta olmak üzere, elektrik, elektronik devreleri, doğru akım devreleri, alternatik akım devreleri, mantıksal devreler ve temel kuvvetlendirici devreler konularını öğrenirsiniz. Elektronik Kursu sonunda; voltaj, transformatörler, mıknatıslar, akım, rezistans, devre teorileri, akım ve gerilim yasaları gibi elektronikte kullanılan tüm kavramları uygulamalı olarak öğrenmiş olursunuz.

Kursu programımız teorik ve uygulamalı olarak işlenir. Konular örnek ve alıştırmalar ile aktarılarak katılımcıların dersi daha rahat öğrenmesi amaçlanır.

Katılımcı Profili

Kurs programına aşağıda ilgili tüm kişi ve kurumlar katılabiir.

• Üniversite Öğrencileri,
  • Teknik Lise Öğrencileri,
  • Mühendisler,
  • Otomasyon Teknolojileri İşlerinde Çalışanlar,
  • Elektronik Alanında Kendini Geliştirmek İsteyenler,
  • PLC ve Mikrokontrolör Programlama ile İlgilenenler,
  • Elektrik veya Elektronik Teknisyeni Olarak Çalışanlar Kurs programına katılabilir.

Ön Gereklilikler

Elektronik Kursu öncesi, eğitim katılımı için ön gereklilik bulunmamaktadır. Elektronik Kursu programında konular en temelden ileri seviyelere kadar anlatılır.

Kurs Başvuruları İçin Okulumuzla iletişime geçebilirsiniz.

Yayın: 08.06.2021 - Güncelleme: 08.06.2021 11:51 - Görüntülenme: 408