Etiket Sonuçları: proje

Mrt

Zonguldak Sanayici ve İşadamları Derneği ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen protokol çerçevesinde Sıfır Atık projesi dahilinde hazırlanan atık pil kutuları bağışladı.

Tem

Zonguldak'ta 2022 Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında "The Gaca" takımı "Tanıtım ve Yaygınlaştırma Ödülü" almaya hak kazandı.

Tem

Teknofest 2022 Robotaksi Otonom Araç Yarışması'nda rakiplerini eleyerek teknik kontrolleri geçen O GACA aracımız Üniversiteler arasında tek Lise takımı olarak 11. Olmuştur.

Tem

Endüstri Meslek ++ Proje Sonu Değerlendirme Anketi Kullanıma Açılmıştır.

Haz

Zonguldak ArGe Takımı Öğrencilerimiz Eğitim Teknolojileri Yarışması İlk Raporundan 100 Üzerinden 79.67 Puan Alarak Bir Üst  Tura Çıkmışlardır.

Haz

Zonguldak ArGe Takımı Öğrencilerimiz Uçan Araba Tasarım Yarışması İlk Raporundan 100 Üzerinden 76 Puan Alarak Bir Üst  Tura Çıkmışlardır.

Haz

Zonguldak ArGe Takımı Öğrencilerimiz Yapay Zeka Yarışması İlk Raporundan 100 Üzerinden 93,5 Puan Alarak Bir Üst Tura Çıkmışlardır.