Geleceğe Dokun Bilim Kurgu Öykü Yarışması

Antalya ili Alanya ilçesi Demirtaş Anadolu İmam Hatip Lisesinin Türkiye geneli Resmî / Özel lise öğrencilerine yönelik "Geleceğe Dokun Bilim Kurgu" konulu öykü yarışması düzenleme talebi, ilgi (b) yazı ile bildirilmiş.

Söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na, ilgi (a) Yönerge'nin 5 inci maddesinin on birinci fıkrası hükümlerine ve yürürlükteki diğer tüm düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, İlçe/İl Millî Eğitim Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, gönüllülük esasına göre, ücretsiz olarak yapılması duyurulur.

meb_iys_dosyalar/67/01/270216/dosyalar/2022_12/14174250_oykuyarismasi.pdf

Yayın: 14.12.2022 - Güncelleme: 14.12.2022 17:43 - Görüntülenme: 108