Etiket Sonuçları: eğitim

Tem

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Proje Okulu Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Elcab Kablo Profil San. Tic. A.Ş. Arasında Mesleki Eğitim İş birliği Protokolü yapılmıştır.

Tem

Haz

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Proje Okulu Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Emko Fenni Malzeme San. ve Tic. A.Ş. Arasında Mesleki Eğitim İş birliği Protokolü İmzalanmıştır.

Haz

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Proje Okulu Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Cilas Kauçuk Sanayi İhracat İthalat Ticaret A.Ş. Arasında Mesleki Eğitim İş birliği Protokolü İmzalanmıştır.

Haz

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Proje Okulu Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Nur Mobilya Arasında Mesleki Eğitim İş birliği Protokolü yapılmıştır.

Haz

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Proje Okulu Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ZESOB-MEKSA Arasında Mesleki Eğitim İş birliği Protokolü yapılmıştır.