Mrt

Çelikel Lisesinde, öğrencilerinin üniversite tercih sürecine destek olmak ve farklı üniversiteleri tanımalarını sağlamak amacıyla 12. sınıf öğrencileri için özel bir etkinlik düzenledi. Öğrencilerimiz üniversite temsilcileriyle doğrudan iletişim kurarak farklı üniversiteleri tanıma ve bilgi edinme fırsatı buldular.

Mrt

Okulumuz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü öğrenci ve öğretmenlerin birlikte hazırladığı özel bir programla coşkuyla kutladı. Bu anlamlı günde, öğrenci ve öğretmenlerimiz bir araya geldi ve kadınların toplumdaki önemine vurgu yapıldı.

Program, okulun konferans salonunda gerçekleşti ve renkli etkinliklerle dolu bir gün oldu.

Mrt

Rehberlik servisimizin yaptığı çalışma ile YKS'ye girecek öğrencilerimize her hafta çıkmış ÖSYM sorularını çözdürerek ve soruları analiz edip konu eksiklerimizi tamamlıyor ve hem sınav formatını daha iyi anlamak hem de hangi konularda daha fazla çalışmaları gerektiğini belirlemek için çalışmalar yürütüyoruz. Öğrencilerimizin sınav kaygısını azaltmak, sınav stratejilerini geliştirmek ve eksiklerini tamamlamak için çalışmalarımız devam edecektir.

Mrt

Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, her yıl düzenlenen Eğitim Şehitleri Anma Programı ile 3 Mart 1965 tarihinde Test sürüşüne çıktıkları araçla Emirgan rampasından denize uçarak hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencileri Teknik Öğretmen Mustafa Küçüktürer, öğrenciler Hüseyin Eraslan, Vedat Ercan ve  Yaşar Özer'i saygı ve rahmet ile andı. Aracı kullanan öğrencilerden Hamdi Karagülle ve Metin Yağcı ise yaralı olarak kurtulmuşlardı.

Anma programı, Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfı (ZOTEV) öncülüğünde okul bahçesinde gerçekleştirilmiştir. Programa, ZOTEV Başkanı Fikret Zaman, Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TOBB Proje Okulu Müdürü Muhammet Yıldız, Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, okul yönetimi, vakıf yönetim, okulumuz eski öğretmeni Şenol Kadem, eski mezunlar ve motor bölümü öğrencileri katılmıştır.

Elim kaza sonucu kaybettiğimiz öğretmen ve öğrencilerimizin aziz hatıralarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okullar arası oryantiring müsabakalarında sporcu öğrencilerimiz, farklı kategorilerde elde ettikleri derecelerle okulumuzu gururlandırmıştır. Okulumuz Genç Erkek B kategorisinde il ikincisi, Genç Erkek A kategorisinde il üçüncüsü ve Ege Erhan Verit Genç Erkek A kategorisinde Ferdilerde il birincisi olmuştur. Sporcu öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Elektrik Elektronik Alanı öğretmenimiz Neriman Kılıç Demirci ve Öğrencilerimiz, Eyüp Can Tunçdemir (Takım Kaptanı), Emirhan Metin (Pazarlama), Buğra Akman (Bütçe Planlama), Furkan Can (ARGE) ve Yusuf Emre Demircioğlu (Dijital Tasarım), IDEATHON etkinliğinde “Gençlerden Sürdürülebilir Gelecek Çözümleri” temasıyla 21-23 Şubat 2024 tarihlerinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mustafa EĞRİBOYUN toplantı salonunda yer aldılar.

Şbt

Okulumuz öğrencisi Ege Erhan Verit, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Genç Erkek Milli Takım Hazırlık Kampı'na çağrıldı. Ege, 26 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampa katılacak ve ülkemizi temsil edecektir.

Ege Erhan Verit, bisiklet alanında gösterdiği başarılı performansıyla dikkat çekerek bisiklet kariyerinde önemli bir adım atmış ve okulumuzuda gururlandırmıştır.

Türkiye Bisiklet Milli Takımı Hazırlık Kampı, genç bisikletçilerin yeteneklerini sergileme ve rekabet etme fırsatı bulduğu, sporcularımıza kariyerlerindeki gelişimine katkı sağlayacak önemli bir etkinliktir.

Okulumuz adına, Ege'ye milli takım yolunda başarılar diliyor bu önemli davet için Türkiye Bisiklet Federasyonu'na teşekkür ediyoruz.

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Öğrencimiz Emir Derin, 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor'a transfer olmuştur. 15 yaşındaki yetenekli futbolcumuz, daha önce Kozlu Taşkömürspor formasıyla sahada başarılı performanslar sergilemiş, futbol yeteneği ve disipliniyle dikkat çekmiştir. Bu transfer, öğrencimizin emeklerinin ve çalışma azminin bir sonucudur. Erzurumspor gibi köklü bir kulübe transfer olmak, öğrencimize yeni fırsatlar sunacak ve yeteneklerini üst seviyelere taşıyacaktır.

Okulumuz olarak, Emir'i bu başarısından dolayı gururla tebrik eder ve başarılarla dolu bir gelecek dileriz!

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Sporcu öğrencilerimiz Ege Nazioğlu ve Muhammet Emir Aksu, genç milli takım seçmelerine katıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda her iki sporcumuz da U15 milli takım kadrosuna seçildi. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuz bisiklet takımı sporcusu Ege Erhan Verit, geçtiğimiz yıllarda Türkiye 7.liği ve 2.liği başarısını elde etmişti.

Bu yıl ki müsabakalarda ise Türkiye 1.liğini hedefleyen sporcumuz, Gençlik spor il Müdürümüz Sayın Hakan Yüksel tarafından ödüllendirildi.

Sayın Yüksel, Ege Erhan'a bisiklet kıyafetleri ve aksesuarları hediye etti.

Bizler de okul olarak Gençlik spor il Müdürümüz Sayın Hakan Yüksel'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sporcumuza verdiği değerden dolayı kendisini kutluyoruz.

Öğrencimiz Ege Erhan'a yarışmalarda başarılar diliyor, ileride ülkemizi uluslararası yarışmalarda da en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz.

Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.