Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

YAYLA M. 21 HAZİRAN KURTULUŞ MEYDANI NO15 MERKEZ / ZONGULDAK
Vizyon
Teknoloji ve Bilim ışığında çağdaş bireyler yetiştiren öncü bir meslek lisesi olmak
Misyon
Yarın bugündür diyen, geleceğe güvenle bakan, üretken, çağdaş, yeniliklere açık gençler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl Eğitim
Doğalgaz Kalorifer
şehir içi yürüyerek
Taşımalı Eğitim İle belirlenen bölgelerden öğrenciler taşınmaktadır.
Merkez Fener Bölgesi
Sportif Etkinlikler
Basketbol, Hentbol, Futsal, Futbol gibi Takım sporları, Güreş, Okçuluk, Tekwando ve Atletizm Gibi Bireysel sporlar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Tübitak 4006, 2204 Lise Öğrencileri Proje Yarışmaları, Meb Robot yarışları ve Teknofest Yarışmalarına düzenli olarak her sene katılım ve başarı sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Ulusal Ajans ve AB Projeleri, E-twinning proje çalışmaları, il içi proje yarışmaları, Bakka ve Tobb ortaklığında yürütülen projeler, Çevre sanayi ve işletmelerle yürütülen protokoller ile devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
İl Milli eğitim Müdürlüğü Akreditasyonuna katılım yapılmış, Ulusal Ajans Proje başvurularımız her sene yapılmakta, Yurtdışı öğretmen ve öğrenci e-eğitimleri ve staj imkanları bulunmaktadır.
Diğer Hususlar
Protokol Kapsamında Sınavla Öğrenci Alan alanlarda sınav puanına göre en başarılı 5(beş) öğrencilerimize burs verilir. Sene başında bu öğrenciler sınav puanlarına göre belirlenir. Burslar başarıları devam ettiği sürece lise bitene kadar devam eder.