Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yeni Okul Kıyafetlerimiz

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 27 Kasım 2012 sayılı resmi gazetede yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin kılık ve kıyafetlerine dair yönetmelikte belirtilen esaslar doğrultusunda okulumuz öğrencilerinin 2022/2023 öğretim yılından itibaren 9.10.11.12.sınıflar için kıyafetlerinin yeniden belirlenmesi çalışması yapılmıştır. Öğretmenler kurulunda aşağıda isim ve imzaları bulunan öğretmenler ile öğrencilerimizin beğendiği formalar şu şekilde belirlenmiştir.

KIYAFETLER; KAPİŞONLU SWEAT : Siyah Renkli 3 iplik kumaştan kanguri cepli kapişonlu kapişonun içi bordo renkli , önünde okulun ismi( ZMTAL 1945) yazılı (bordo renkli yazı) sweat polar kıyafeti kışlık kıyafet olarak.

KISAKOL T-SHİRT:Polo yaka lacoste kumaştan ,tişörtün rengi bordo yaka ve bilek ribanasına lacivert ucunda borda kalın tek çizgi olacaktır. Yaka iç patları lacivert olacaktır. T-shirt sol göğsünde okulun adı ZMTAL 1945 lacivert nakış yazılacaktır. Ayrıca bu özelliklerde uzun kol t-shirt te olabilir.'

PANTOLON: Siyah renkte keten, kanvas, kumaş veya kot kumaşı normal dikim (yırtık, sökük, dar,çok bol, yazılı, resimli , boncuklu ,işlemeli ,süslü modeller olmayacak şekilde) olacaktır.

11-03-202211-03-2022

Yayın: 11.03.2022 - Güncelleme: 11.03.2022 16:27 - Görüntülenme: 1187