T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / MERKEZ - Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Vakfı Yöneticileri ve Okul Müdürümüz Muhammet YILDIZ Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin ERDEM'i Ziyaret Etti

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Vakfı yöneticileri ve okul müdürümüz Muhammet YILDIZ, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'i ziyaret ederek görevinde başarılar dilemek amacıyla bir araya geldi. Bu ziyaret ile okul ve belediye arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve eğitim alanında ortak projeler geliştirmek konusunda fikir alışverişi yapıldı. 

Başkan Tahsin Erdem, ziyaretçileriyle bir araya gelerek onları kabul etti ve nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti. Ziyaretimizde müdürümüz, okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve gelecekte yapılması planlanan projeleri paylaştı. Kurumlar arası işbirliği eğitimin eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilerimize daha iyi bir gelecek sunmak açısından katkı sağlayacaktır.

Belediye Başkanımız Tahsin Erdem'e görevinde başarılar diler yapılan eğitim çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz.

19-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.04.2024 - Güncelleme: 19.04.2024 20:56 - Görüntülenme: 30
  Beğen | 1  kişi beğendi