T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / MERKEZ - Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TEKSAN'dan Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Destek

Ülkemizin önde gelen sanayi kuruluşlarından Teksan Jeneratör Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (TEKSAN), Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne destek vermek amacıyla okulu ziyaret etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir'in daveti üzerine TEKSAN Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer ve Türkiye Satış Direktörü M. Erkal Özsoy, ZTSO ve okul yöneticileriyle görüşmeler gerçekleştirdi.

Görüşmelerde, TEKSAN'ın okula teknoloji sınıfı açmak ya da öğrencilere staj imkanı sağlamak gibi konularda iş birliği yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca TEKSAN yetkilileri, okulun teknik alt yapısının güçlendirilmesi için katkı sunmayı taahhüt etti.

Ziyaret kapsamında okul binaları ve atölye tesisleri gezilip, öğretmenlerle bir toplantı yapıldı. Başkan Demir, TEKSAN'ın okula verdiği desteğin çok değerli olduğunu belirtti. Demir ayrıca, TEKSAN gibi önemli bir sanayi kuruluşuyla iş birliği sayesinde öğrencilerin daha nitelikli yetişeceğini ifade etti.

Ziyarette TEKSAN yetkilileri de okuldan olumlu izlenimler aldıklarını ve iş birliğine açık olduklarını kaydettiler. Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin eğitim kalitesinin artırılması ve öğrencilerin mesleki becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

 

https://www.pusulagazetesi.com.tr/teksan-yetkilileri-zonguldakta

 
Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.10.2023 - Güncelleme: 15.10.2023 14:41 - Görüntülenme: 88
  Beğen | 1  kişi beğendi