T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / MERKEZ - Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Siber Güvenlik Teknolojilerinde Uygulanan Yenilikçi Ders Müfredatı Hakkında Araştırma, Geliştirme ve Farkındalık Artışı Sağlamak

2016 Yılında Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen "Investigating, Developing And Providing Awareness About Innovative Lesson Syllabus Implemented in Cyber Security Technologies in Information Technologies- Bilişim Teknolojileri Alanında Siber Güvenlik Teknolojilerinde Uygulanan Yenilikçi Ders Müfredatı Hakkında Araştırma, Geliştirme ve Farkındalık Artışı Sağlamak" adlı projemizin planlanmış olan 7. ve son toplantısı 1-4 Ekim 2018 tarihleri arasında Portekiz'de gerçekleştirilecektir.

Toplantıya okulumuzu temsilen Proje Koordinatörü ve Bilişim Teknolojileri Dal Şefi Ali Gökdemir ile Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Bahattin DOĞAN katılacaktır. Son toplantı olması dolayısı ile tüm proje fikri çıktılarının basılı versiyonlarının inceleneceği ve gerekli durumda düzenlemelerin yapılacağı bu toplantının ev sahipliğini ortağımız EPRALİMA Mesleki Eğitim Merkezi yapacaktır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.09.2018 - Güncelleme: 29.09.2020 16:36 - Görüntülenme: 589
  Beğen | 1  kişi beğendi