Okulumuzun Kıyafeti

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 27 Kasım 2012 sayılı resmi gazetede yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık Ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelikte belirtilen esaslar doğrultusunda okulumuz öğrencilerinin 2017-2018 öğretim yılından itibaren kıyafetlerinin yeniden belirlenmesi çalışması yapılmıştır. Velilerimizin çoğunluğu ekte resmi bulunan Mavi renkli kapüşonlu, önünde okulun ismi yazılı sweat polar kıyafeti kışlık kıyafet olarak; aynı renk ve kısa kollu, önünde okul arması bulunan lacoste penyeyi yazlık kıyafet olarak belirlemiştir. Öğrencilerin bu kıyafetin altına siyah kumaş veya kanvas pantolon giymelerine karar verilmiştir. 2017-2018 öğretim yılından itibaren tüm öğrencilerimiz için bu kıyafet ile okula gelmesi zorunludur.

ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ KOMİSYON TUTANAĞI

Yayın: 20.03.2017 - Güncelleme: 21.10.2020 23:19 - Görüntülenme: 2179