Okulumuzun Mezunlarından Tuna Aratoglu ile Kariyer Günü

Okulumuzun mezunlarından, uzun yıllar Ereğli Kömür İşletmelerinde çalışıp Zonguldak tarihi üzerine önemli çalışmalar yapan Tuna Aratoglu, öğrencilerimizle buluştu.

Tuna Hocamız, kendi eğitim ve iş hayatı deneyimlerini paylaştığı konuşmasında, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Okulun ve eğitimin önemine vurgu yaptı.

Hocamız Ereğli Kömür İşletmelerinde geçen uzun yıllarına ve üniversitelerde verdiği derslerde edindiği öğretmenlik deneyimlerini paylaştı, edindiği tecrübelerden söz etti.

Zonguldak tarihi üzerine yaptığı çalışmalar ve sahip olduğu geniş bilgi birikimini de öğrencilerimizle paylaşan Aratoglu, ilgiyle dinlenen konuşmasında, gençlere gelecekleriyle ilgili umut verdi.

Etkinlik, Tuna Hocamızın cevapladığı sorularla son buldu. Okulumuz adına, değerli hocamızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 13:04 - Görüntülenme: 105