Okulumuzda Madde Bağımlılığı Semineri Verildi

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerine madde bağımlılığı hakkında bilgilendirici ve uyarıcı bir seminer düzenledi. Seminer, okulumuzun Rehber Öğretmeni Ebru Özen tarafından verildi.

Seminerde, madde bağımlılığının tanımı, nedenleri, belirtileri, zararları, tedavisi ve önlenmesi gibi konular anlatıldı. Öğrenciler, madde bağımlılığı ile ilgili sorularını sorarak seminere aktif olarak katıldılar. Ayrıca, madde bağımlılığından korunmak için yapılması gerekenler, sağlıklı yaşam alışkanlıkları, sosyal destek ve psikolojik yardım gibi konularda da bilgilendirildiler.

Seminer sonunda, Rehber Öğretmen Ebru Özen, öğrencilere madde bağımlılığı ile mücadele etmenin önemini vurgulayarak, kendilerine ve sevdiklerine karşı sorumlu davranmalarını istedi. Öğrenciler, seminerden çok memnun kaldıklarını ve faydalandıklarını belirttiler.

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, öğrencilerinin kişisel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için seminerlere devam edeceğiz.

07-12-202307-12-202307-12-202307-12-202307-12-2023

Yayın: 07.12.2023 - Güncelleme: 07.12.2023 19:59 - Görüntülenme: 91