Okulumuz Öğrencisi Ege Erhan Verit, Türkiye Bisiklet Milli Takımı Hazırlık Kampına Davet Edildi

Okulumuz öğrencisi Ege Erhan Verit, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Genç Erkek Milli Takım Hazırlık Kampı'na çağrıldı. Ege, 26 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampa katılacak ve ülkemizi temsil edecektir.

Ege Erhan Verit, bisiklet alanında gösterdiği başarılı performansıyla dikkat çekerek bisiklet kariyerinde önemli bir adım atmış ve okulumuzuda gururlandırmıştır.

Türkiye Bisiklet Milli Takımı Hazırlık Kampı, genç bisikletçilerin yeteneklerini sergileme ve rekabet etme fırsatı bulduğu, sporcularımıza kariyerlerindeki gelişimine katkı sağlayacak önemli bir etkinliktir.

Okulumuz adına, Ege'ye milli takım yolunda başarılar diliyor bu önemli davet için Türkiye Bisiklet Federasyonu'na teşekkür ediyoruz.

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

10-02-202410-02-202410-02-202410-02-2024