Kurtuluşa Gidişin Dijital Ayak İzi Robot Yarışması

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE ekibi koordinasyonunda, Zonguldak Borsa İstanbul Anadolu Lisesi ve Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mustafa Yılmaz Gömülü Sistem Teknolojileri Uygulama Merkezi ortaklığı ile 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinliği olarak “Kurtuluşa Gidişin Dijital Ayak İzleri” isimli robot yarışması 16 Mayıs 2024 tarihinde saat 11:00’de Zonguldak Borsa İstanbul Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılacaktır.

Etkinliğe İlimiz Merkez ve İlçelerinde bulunan bütün okul türlerindeki ortaokul ve liseler ile Bilim Sanat Merkezleri katılabileceklerdir. Katılımcı olmak isteyen okullar yarışmaya istedikleri kategoride, istedikleri sayıda robot ile katılabileceklerdir. Yarışmaya 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 17:00’ye kadar başvuru yapılabilecektir. Başvuru için ekte gönderilen başvuru formunun doldurularak,  Mail (758116@meb.k12.tr) ve (arge67@meb.gov.tr ) ile adreslerine gönderilmesi gerekmektedir. Okullarımız yarışma ile ilgili bilgi ve dokümanlara okul web sitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmi sosyla medya hesaplarından ulaşabileceklerdir. Yarışmacılara, talep etmeleri durumunda 13 Mayıs 2024 tarihinden itibaren pisti deneme imkânı verilecektir. Bunun yanı sıra teknik bilgi desteği talep eden ekipler, Mustafa Yılmaz Gömülü Sistem Teknolojileri Uygulama Merkezinden (Engelsiz Yaşam Merkezi) destek alabileceklerdir.

Ayrıntılı Bilgi ve Başvuru Formu :

Yarışma Kuralları İçin Tıklayınız.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

29-03-202429-03-2024

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 09:52 - Görüntülenme: 29