Etiket Sonuçları: gün

Kas

Bugün, 24 Kasım Öğretmenler Günü.  Okulumuzda öğretmenler günü için düzenlediğimiz programda öğrenci ve öğretmenlerimiz bir araya geldi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından okul müdürümüz Muhammet Yıldız ve Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Vakfı (ZOTEV) başkanı Fikret Zaman, Konuşmalarında öğretmenliğin önemine vurgu yaparak, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e ve şehit öğretmenlerimize saygı ve minnetlerini belirterek onlara teşekkür ettiler.

Programın devamında, öğrencilerimizin özenle hazırladığı şiirler ve bir oratoryo gösterisi sunuldu.  Ardından, öğretmenlerimizden oluşan koromuz sahneye çıkarak öğretmenler günü programına renk kattı. Programın sonunda, öğretmenlerimize pasta ikramının ardından hediyeleri takdim edildi.

Programda emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

30 Ekim-10 Kasım 2023 Tarihleri Arasında Yapılacak Ortak Sınav Programı

30 Ekim Tatil olması nedeniyle sınav programında değişiklikler olmuştur. Lütfen Kontrol Ediniz.