10-16 Mayıs Engelliler Haftası

10-16 Mayıs Engelliler Haftasında engellilerin toplumsal yaşama katılımda yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek, hayatın farklı alanlarında toplumla bütünleşmelerini sağlamak, onları daha iyi anlayabilmek ve bu alanda toplumsal farkındalık oluşturulmasını sağlamak üzere etkinlikler yapılmaktadır.

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında eğitim hizmetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edilmekte olup daha önceki senelerde okullarımızda yaptığımız Engelliler Haftası etkinliklerini öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizin desteği ile evlerden yapılması planlanmaktadır. Rehber/ Danışman Öğretmenlerimizin canlı derslerde veya rehberlik derssaatlerinde öğrencilerin yaş ve gelişim düzeylerine uygun farkındalık etkinliklerinin teşvik edilmesi ile ilgili çalışmaların yapılması gerekmektedir. Öğretmen ve Öğrencilerimize Önemle Duyurulur.

Eğitim ailemizin her bir ferdiyle engelleri birlikte aşıyoruz. Çocuklarımızın gereksinimlerine göre tasarlayarak meslek liselerimizde ürettiğimiz özel materyallerimizle, destek eğitimlerimizle, iletişimli mobil uygulamalarımızla özel çocuklarımızın her zaman yanındayız.

16-05-2021

Yayın: 07.05.2021 - Güncelleme: 16.05.2021 23:30 - Görüntülenme: 285